A fost odata ca niciodata, acum aproape un sfert de secol, o companie infiintata la Bucuresti, care visa sa creasca mare si sa aduca de peste mari si tari obiecte promotionale frumoase, de nenumarate feluri, toate cu acelasi numitor comun: calitatea!
Si a inceput compania noastra sa importe din Italia niste agende superbe din piele, de se minunau clientii vanzandu-le!
In ani am crescut, nu chiar ca Fat-Frumos intr-o luna cati altii in 10 ani, dar cu mare seriozitate si respect pentru clienti. Am investit intr-o cladire de birouri, intr-un depozit in care am strans cu grija materiale promotionale variate, calitative si selectionate asa cum si le doreau colaboratorii nostri.
Am ajuns sa castigam increderea unor producatori europeni de inalta tinuta si sa ii reprezentam in Romania in exclusivitate.
Articolul care ne-a adus cea mai mare notorietate pe piata din Romania este fara indoaiala agenda. Aparent un obiect desuet, este pentru noi varful de lance al businessului. Detinem “reteta secreta” prin care facem dezirabile agendele noastre. Cifrele o demonstreaza; ajung catre clientii nostri in fiecare an peste 400,000 agende, iar daca le-am aranja in sir indian am putea face un sir care sa care sa ajunga in varful Everestului de 10 ori!
Pregatim o colectie de agende si articole promotionale in fiecare an, cream zeci de modelele exlcusiv pentru piata din Romania si le producem in Europa, in cele mai utilate si mai specializate tipografii, din materiale si hartie care provin din surse controlate.
Ne aprovizionam depozitul cu intreaga colectie inca din vara pentru a putea fi pusa in vanzare toamna.
Putem spune ca avem cea mai frumoasa colectie de agende in fiecare an!
Suntem in permanenta legatura cu clientii nostri, luam decizii strans legate de nevoile si aspiratiile acestora, credem ca un business este de succes numai daca ajuta la succesul clientilor sai!
Va invitam cu caldura sa luati legatura cu reprezentantii nostri pentru informatii si cereri si sa ne vizitati la showroom!